Tentang Kami

customer-neng-CAT-gudang-2

Ijinan Ruipo Industrial Engine bagian International Co., Ltd  is a global company supplies high quality engine parts. Its products are mainly suitable for CUMMINS, Hileud, Volvo, Perkins solar mesin bagian, treuk Sino AND WECHAI PARTS.JINAN RUIPO suplai bagian parabot aslina, ngagantian kualitasna alus sarta perbaikan bagéan mesin laut, generator set, sarta mesin rékayasa pikeun konsumén di sakuliah dunya. Ijinan Ruipo kasuksésan ieu dumasar kana komitmen urang pikeun kualitas. Sadaya produk ngajalanan prosedur screening kadali kualitas rigorous mastikeun yén komponén manufaktur bakal idéntik jeung bagian parabot aslina. Ijinan Ruipo boga ékspor leuwih ti 100 nagara clinet tina dunya nu pangalusna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan. Ijinan Ruipo owes ayaan na di pangluhurna sarta noblest ka karyawan dedicated tur pangaweruh na. Kalawan dekade tina pangalaman ngarancang jeung nguji lapangan produk, duanana insinyur sarta jualan urang nu sadia pikeun ngajawab patarosan nu nangtang teknis anjeun ..
Simkuring salawasna difokuskeun konsumén, ngamajukeun inovasi téhnologis vigorously, ngaronjatkeun tingkat manajemén terus, nyadiakeun produk jeung jasa nyugemakeun keur nasabah wholeheartedly, sarta kami daék digawé jeung babaturan ti sagala sabudeureun dunya nyieun hareup hadé!

Group-photo
customer-neng-sinotruck-gudang

WhatsApp Online Chat!